Rookmelderteam plaatst 30 rookmelders in seniorencomplex Winssen

Woningbouwvereniging Woonzorg Nederland heeft het initiatief genomen om een aantal woongebouwen door heel Nederland die onder hun beheer vallen te voorzien van rookmelders. Mede gelet op ons jaarthema, steunen we deze initiatieven van harte.

Eind juni werd deze actie georganiseerd in woongebouw ‘Overmars’ in Winssen. Team Brandveilig Leven was hierbij uitgenodigd om aan de bewoners voorlichting te geven over brandveiligheid. Aan bod kwamen onder andere de onderwerpen veilig vluchten, de gevaren van koolmonoxide en het plaatsen van rookmelders. Voor en na de presentatie was het rookmelderteam actief en hebben zij in 30 appartementen rookmelders geplaatst.

Winssen2.png

Het rookmelderteam is een initiatief van de Nederlandse Brandwondenstichting en kan ingeschakeld worden als mensen zelf geen rookmelder kunnen plaatsen. Als inwoner kunt u er voor kiezen om zelf een rookmelder aan te schaffen en deze op afspraak te laten plaatsen, maar u kunt ook een rookmelder met korting aanschaffen bij het rookmelderteam. Meer informatie over het rookmelderteam is te vinden op http://brandwondenstichting.nl/brand-voorkomen/rookmelderteam/

Deel deze informatie via:

Nieuws