Word jij onze nieuwe manschap (m/v) in Tiel?

Bij post Tiel van Brandweer Gelderland-Zuid werken 40 vrijwilligers samen in een actief en enthousiast team. Om deze post op sterkte te krijgen, zijn we op zoek naar vier enthousiaste en leergierige mannen / vrouwen voor de vrijwilligersfunctie van manschap.

Dat je in Tiel woont, is belangrijk omdat je na alarmering binnen enkele minuten op de brandweerpost aanwezig moet kunnen zijn. Je bent dan ook bereid en in staat om op onverwachte momenten, als de pieper gaat, direct je werk of andere bezigheden te laten voor wat ze zijn en naar de post te gaan.

Je maakt deel uit van één van de vier groepen binnen post Tiel, die in een piketrooster werken en om de vier dagen dienst draaien. Piketuren zijn op werkdagen van 18:00 uur tot 06:00 uur en in de weekenden van 06:00 uur tot 06:00 uur de volgende dag. Tijdens deze piketuren ben je verplicht om bij een alarmering op te komen.

We houden op 4 april om 19.30 uur een Informatieavond op de post in Tiel. We houden de sollicitatiegesprekken in de week van 7 mei.

Bekijk de volledige vacature (pdf).

 

Nieuws