Wil jij helpen Ambulancezorg Gelderland-Zuid te verbeteren?

Heb jij als patiënt (of naaste) ervaring met het ambulancevervoer in Gelderland-Zuid? En wil je een bijdrage leveren aan de verbetering van de ambulancezorg in Gelderland-Zuid? Dan nodigen wij je graag uit voor een zogenoemd spiegelgesprek.  

Wat is een spiegelgesprek?
Tijdens een spiegelgesprek luisteren zorgverleners (waaronder centralisten, ambulancechauffeurs en ambulanceverpleegkundigen) samen met leden van de cliëntenraad naar ervaringen uit de praktijk door patiënten of hun naasten. Patiënten houden de zorgverleners een spiegel voor.

Een onafhankelijke gespreksleider van Zorgbelang Inclusief leidt dit gesprek.

Doel van het gesprek
We willen graag leren van de ervaringen van patiënten (en hun naasten) en samen mogelijke verbeterpunten voor de ambulancezorg opstellen.

Hoe ziet de avond eruit?
In het eerste deel aan het spiegelgesprek komen uitsluitend patiënten of naasten over hun ervaringen aan het woord. Dit mag zowel positief als negatief zijn. Hierna kunnen de zorgverleners daarover vragen stellen en eventueel voorgenomen verbeteringen voor de ambulancezorg voorleggen.

Doe je mee?
Wil je met je deelname aan het spiegelgesprek een bijdrage leveren aan de verbetering van de ambulancezorg? Meld je dan aan via secretariaatambulancezorggz@vrgz.nl. Geef daarbij dan je naam, geboortedatum, telefoonnummer en adresgegevens door, zodat de organisatie contact met je op kan nemen. Ook kun je via dit mailadres of via 088-457 5200 (algemeen nummer) nog vragen stellen.

Praktische informatie
Datum: donderdagavond 2 juni 2022
Tijdstip: inloop en maaltijd 17u, aanvang gesprekken 18u en eindtijd 20u.
Locatie: De Pluk, Rijksstraatweg 64, 4191 SG Geldermalsen (www.depluk.nl)
Reiskosten worden vergoed.

undefined

Spiegelgesprek Ambulancezorg Gelderland-Zuid op donderdag 2 juni 2022.

Nieuws