VRGZ biedt 13.422 euro aan Stichting ALS

Onze medewerkers hebben een geweldige bijdrage geleverd aan 3FM Serious Request. Ieder op zijn eigen manier. Sector Crisisbeheersing heeft een 14-gemeententocht georganiseerd, HRM ging de hele week bakken en alle collega's konden genieten van heerlijke baksels, Brandweer Gelderland-Zuid heeft een veilingitem aangeboden aan het Glazen Huis en post Lent heeft een helmenactie georganiseerd. 

En dat resulteert in een cheque van 13.422 euro! Wij willen al onze medewerkers bedanken voor hun inzet en toewijding aan deze actie. 

Hieronder vind je een kleine terugblik van de acties:

Helmenactie post Lent

De helmenactie georganiseerd door post Lent heeft 7.480 euro opgeleverd! Brandweercollega’s in de hele regio konden hun eigen, afgeschreven, helm overkopen. De opbrengst is zaterdag 23 december in een keer overgemaakt op de actiepagina. 

HRM bakt!

De baksels van HRM waren een groot succes op kantoor. Overal stonden praattafels met iedere dag weer iets lekkers. Met een bedrag van, op dit moment, 637 euro hebben ze het geweldig gedaan.

undefined

Veilingitem: brandweer voor een dag

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid opent de deuren naar het avontuur met dit unieke veilingitem! Bied mee en win niet alleen een splinternieuwe brandweerhelm, maar ook een dagje meelopen met de helden van de 24-uursdienst. Ervaar de opwinding, voel de kameraadschap en draag dezelfde helm als de professionals. Een kans om brandweerheld voor een dag te zijn, en een leuk feitje: deze helm schittert ook op het hoofd van de echte brandweerhelden!undefined

14-gemeententocht voor Stichting ALS

Donderdagochtend 7:45 uur. Anne, Koen en Ralph waren er helemaal klaar voor. De hele uitrukhal stond vol met collega’s om het fietsteam uit te zwaaien.

Met blauwe zwaailichten van de brandweer- en ambulance was het een spektakel om te zien. Burgemeester Bruls gaf een mooie speech om de fietsers vol goede moed te laten starten. Samen met alle collega’s hebben we afgeteld en onder luid applaus zijn ze vertrokken, rond half 7 waren Ralph en Koen bij de laatste stop: gemeente Nijmegen.

Op Instagram en Facebook hebben we een liveblog bijgehouden en beeldmateriaal geplaatst, met spectaculaire video's. Volg ons op Instagram & Facebook.

Ralph, Koen, Anne, Tom en Janneke superknap gedaan! Wat een prestatie hebben jullie afgeleverd. Letterlijk gingen jullie door weer en wind. Petje af voor jullie allemaal! Ook bedanken we onze gemeenten die op ieder wijze iets bijzonders heeft georganiseerd voor onze fietsers. Zo stond gemeente Tiel met een cheque van 677 euro klaar, fietste ze door het gemeentehuis van gemeente West-Betuwe en begeleidde de brandweer Zaltbommel in gemeente Zaltbommel de heren een stuk van hun route.

undefined

Zaterdag 23 december om 19:00 uur gaan we met de medewerkers van de VRGZ de cheque uitreiken. 

Deel deze informatie via:

Nieuws