Versterking gezocht voor de meldkamer ambulance

De meldkamer regelt en coördineert 24 uur per dag de (spoedeisende) hulpverlening in de regio; het is hét punt waar alle meldingen binnenkomen. In de meldkamer werken de meldkamers ambulancezorg, politie en brandweer gezamenlijk aan een snelle en efficiënte hulpverlening aan mensen in nood. De meldkamer is gevestigd in Arnhem en heeft ruim 75 medewerkers.

Vacature: verpleegkundig centralist
Het team ambulance in de meldkamer is op dit moment op zoek naar nieuwe verpleegkundig centralisten. Dit betekent dat je een verpleegkundige opleiding niveau 4 of 5 hebt en BIG-geregistreerd. Daarnaast is het belangrijk dat je kalm, objectief en adequaat kunt communiceren in moeilijke situaties.
Bekijk de vacature (pdf)

Wat houdt het werk op de meldkamer in?
Yvette Paul werkt op onze meldkamer Ambulancezorg, in Arnhem. Ze werkte mee aan een promotiefilmpje gemaakt door Werken in Gelderland.

Yvette in het filmpje: "Oh, ben je dan telefonist? Mensen hebben geen enkel idee hoe divers het eigenlijk is." Want er komt veel meer bij kijken! Je moet als Verpleegkundig Centralist van aanpakken houden, doorzetten, rustig blijven in een crisis en ook heel veel kennis hebben. "Ook al ben ik er niet, ik ben er wel door de telefoon."

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een verpleegkundige achtergrond? Kijk dan bij de vacatures van Ambulancezorg Gelderland-Zuid en/of neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden binnen de organisatie te bespreken!

undefined

Nieuws