Vacature Afdelingsmanager HRM

De afdeling Bedrijfsvoering van de VRGZ zoekt een bevlogen Afdelingsmanager HRM die onze HRM-strategie voor de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid en GGD Gelderland-Zuid de komende jaren verder in praktijk brengt.

Als afdelingsmanager HRM werk je voor zowel de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (VRGZ) als GGD Gelderland-Zuid. Het afgelopen anderhalf jaar is er in samenspraak met het management, de ondernemingsraden en de afdeling HRM een nieuwe HRM-strategie voor beide organisaties ontwikkeld. We willen een aantrekkelijk werkgever zijn, een gezonde aanspreekcultuur bevorderen en investeren in leiderschap en in onze mensen. Streefwaarden van deze strategie zijn: vertrouwen, eigenaarschap, lerende organisatie en wederkerigheid tussen werkgever en werknemer. 

Jouw focus ligt op het verder vorm en inhoud geven aan de strategie. Dit doe je samen met de betrokkenen in beide organisaties en met de professionals van HRM. Ken jij of ben jij iemand die geschikt is voor de functie Afdelingsmanager HRM? Klik hier voor de vacature. 

undefined

 

 

Deel deze informatie via:

Nieuws