Sneller en betrouwbaar netwerk

Achter onze computerschermen in de regio gaat een hele wereld schuil. Het begrijpen en beheren van deze wereld is dan ook een vak apart. Gelukkig beschikken wij ook over collega’s die dit vak verstaan en we momenteel beschikken over een netwerk dat nog nooit zo snel en betrouwbaar is geweest. 

Bij iedere brandweer- en ambulancepost hebben graafwerkzaamheden plaatgevonden om de overstap te kunnen naar Vodafone/Ziggo. Deze overstap levert niet alleen een flinke besparing op, maar het netwerk is ook minstens 10 keer zo snel geworden.

graaf.jpggraaf.jpg

Een andere mooi resultaat is de aansluiting op Telemann. Telemann is een glasvezelnetwerkstructuur in en rondom Nijmegen waarvan alleen non profit organisaties gebruik kunnen maken. Niets is momenteel sneller dan glasvezel en bovendien is het enorm kostenbesparend. Alle posten in en rondom Nijmegen zijn hierop inmiddels aangesloten. Daarnaast kent onze Hoofdvestiging met het Crisiscentrum een redundante aansluiting, waardoor een breuk in de kabel (door welke reden dan ook) niet leidt tot uitval van ons netwerk. 

Telemann.jpgTelemanntracé

Nieuws