Landelijke netwerkdag scheepsincidentbestrijding was een groot succes!

Waarom netwerken?

Scheepsincidenten maken de incidentbestrijding bijzonder en vaak complex. Met verschillende ontwikkelingen die gaande zijn in de scheepvaartsector is het goed om informatie te blijven delen en om met elkaar te netwerken. 

Het event werd georganiseerd door Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Er waren gasten uit verschillende organisaties aanwezig: Veiligheidsregio’s, Brandweer ook vanuit Antwerpen, Rijkswaterstaat, de KNRM, De Kustwacht, Korps Marinebrandweer, Politie Nederland, Viking, het Havenbedrijf Rotterdam en Amsterdam en de Brancheorganisatie Koninklijke BLN-Schuttevaar.

undefined

Een interactieve dag

Het was een interactieve dag. Er waren verschillende sprekers en maar liefst 13 workshops die gevolgd konden worden. Daarnaast was er natuurlijk genoeg tijd vrijgemaakt om ervaringen te delen en om te netwerken. Uiteraard was er boven op het fort de gelegenheid om te genieten van het prachtige uitzicht over de Waal. Als je goed keek, kon je de blusboot in de spiegelwaal zien liggen!

undefined

Deel deze informatie via:

Nieuws