Informatieavond brandveiligheid gastouderopvang

Brandveiligheid is belangrijk: ook in jouw gastouderopvang. Daarom organiseren wij in mei twee informatieavonden over brandveiligheid in gastouderopvang. De informatieavonden zijn op 22 en 24 mei 2023.

Waarom deze informatieavonden?

Tijdens deze informatieavonden gaan wij in op de (brand)veiligheid binnen de gastouderopvang en bespreken we wat je zelf kunt doen aan brandveiligheid. Het creëren van bewustwording is het voornaamste doel van deze informatieavond.

Tijdens deze avond kun je vragen stellen en advies inwinnen bij de collega's van de brandweer. Ook kun je je na de informatieavond inschrijven voor een zogenaamd ‘koffietafelgesprek'. Hierbij komt een medewerker brandpreventie een brandveiligheidscheck uitvoeren bij jou op locatie. 

Informatieavonden: data en locaties

De informatieavonden vinden op onderstaande locaties en data plaats. Het tijdstip is telkens van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. Inloop vanaf 19:15.

  •        Brandweerkazerne Nijmegen. Professor Bellefroidstraat 11, 6525 AG te Nijmegen. Maandagavond 22 mei 2023
  •        Brandweerkazerne Druten. Van Heemstraweg 52 A, 6651 KH te Druten. Woensdagavond 24 mei 2023

Meld je aan!

Wanneer je een gastouderlocatie en/of bureau heeft in één van de gemeenten van Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Berg en Dal, Heumen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Nijmegen, Tiel, West-Betuwe, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel), kun je je aanmelden voor de informatieavond via brandveiligleven@vrgz.nl. Aanmelden kan tot en met 8 mei 2023. Meld je op tijd aan, er is een maximum voor het aantal personen in de zalen.

Heb je vooraf al specifieke vragen aan de brandweer? Dan kun je deze vragen bij de aanmelding vermelden, wij nemen deze vragen vervolgens mee in de presentatie.

Vragen?

Heb je andere vragen? Of wil je meer weten over de inhoud? Mail dan naar brandveiligleven@vrgz.nl

 

 

 

Nieuws