Informatieavond brandveiligheid gastouderopvang

Brandveiligheid is belangrijk: ook in úw gastouderopvang. Daarom organiseert de brandweer in juni een tweetal informatieavonden over brandveiligheid in uw gastouderopvang. De informatieavonden worden georganiseerd op 5 en 6 juni 2024.

Waarom deze informatieavonden?

Tijdens deze informatieavonden gaan wij in op de (brand)veiligheid binnen de gastouderopvang en bespreken we wat u zelf kunt doen aan brandveiligheid. Het creëren van bewustwording is het voornaamste doel van deze informatieavond.

Tijdens deze avond kunt u vragen stellen en advies inwinnen bij de aanwezige medewerkers. Ook kunt u zich na de informatieavond inschrijven voor een zogenaamd ‘koffietafelgesprek'. Hierbij komt een medewerker brandpreventie een brandveiligheidscheck uitvoeren op uw gastouderlocatie.

Informatieavonden: data en locaties

De informatieavonden vinden op onderstaande locaties en data plaats. Het tijdstip is telkens van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. Inloop vanaf 19:15.

  • Brandweerkazerne Geldermalsen. Rijksstraatweg 62, 4191 SG Geldermalsen. Woensdagavond 5 juni 2024.
  • Brandweerkazerne Tiel. Teisterbantlaan 1c, 4001 TJ Tiel. Donderdagavond 6 juni 2024.

Meld u aan!

Wanneer u een gastouderlocatie en/of bureau heeft in één van de gemeenten van Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Berg en Dal, Heumen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Nijmegen, Tiel, West-Betuwe, West Maas en Waal, Wijchen en Zaltbommel), kunt u zich aanmelden voor de informatieavond via brandveiligleven@vrgz.nl. Aanmelden kan tot en met 27 mei 2024. Meldt u zich op tijd aan, er is een maximum voor het aantal personen in de zalen.

Heeft u vooraf al specifieke vragen aan de brandweer? Dan kunt u deze vragen bij de aanmelding vermelden, wij nemen deze vragen vervolgens mee in de presentatie.

Vragen?

Heeft u vragen over deze informatieavonden? Mail van naar brandveiligleven@vrgz.nl.

Deel deze informatie via:

Nieuws