Post Tiel zoekt collega's (m/v)

Wat wij vragen:
- Je bent minimaal 18 jaar
- Je hebt een goede lichamelijke conditie
- Je hebt een opleiding gevolgd op tenminste VMBO-niveau
- Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen
- Je woont in Tiel
- Je bent bij voorkeur in bezit van het rijbewijs B

Wat kun je verwachten?
Als je vrijwilliger bent bij ons korps, dan bieden we je de mogelijkheid om naast je eventuele eigen baan een professionele, afwisselende en uitdagende carrière bij de Brandweer Gelderland-Zuid op te bouwen. Je volgt een opleiding die ongeveer twee jaar duurt, waarbij je een avond in de week besteedt
aan het volgen van de (praktijk)lessen. Daarnaast oefen je op maandagavond samen met je collega’s van Post Tiel. Je ontvangt een vergoeding voor de uren die je besteedt aan het oefenen, opleiden en uitrukken.

Bovenal doe je natuurlijk belangrijk werk, waarbij je geconfronteerd wordt met de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals het blussen van branden, het assisteren bij stormschade, het bevrijden van slachtoffers bij ongevallen of bij het optreden bij incidenten met gevaarlijke stoffen. 
Je maakt deel uit van een gemotiveerd en collegiaal team.

Wil je meer informatie?
Aanstaande 16 mei ben je om 19.30 uur van harte welkom op de informatieavond in Tiel en op 22 mei om 19.30 uur begroeten we je graag op onze algemene oefenavond waar je kennismaakt met onze oefeningen en werkzaamheden.

Download de vacaturetekst (pdf)

Deel deze informatie via:

Nieuws