Open dagen en brandweerdemonstraties in onze regio

Komende twee weekenden zijn er in onze regio weer verschillende demonstraties en activiteiten van de brandweer. Een mooie kans om een kijkje achter de schermen te nemen!

Demonstraties brandweer Beuningen op Lentefeesten Beuningen
Brandweer Beuningen bestaat 75 jaar en dat mag gevierd worden! Op zondag 19 mei van 11.00 tot 17.00 uur organiseert Brandweer Beuningen in samenwerking met Lentefeesten Beuningen daarom verschillende demonstraties en activiteiten op het Julianplein. Er zijn unieke oude brandweervoertuigen te bezichtigen en mogen kinderen een klein brandje blussen op het Beatrixplein. Ook zijn politie en het Rode Kruis aanwezig deze dag.

20190517 - Open dag brandweer Beuningen.png

Open dag brandweer Tiel
Op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur opent de brandweerkazerne aan de Teisterbandlaan 1C in Tiel aan de haar deuren voor de open dag. Tijdens deze open dag geeft de brandweer van Tiel verschillende demonstraties om te laten zien wat er allemaal bij het werk van de brandweer komt kijken. Naast een de demonstraties van de voertuigen en de materialen van de brandweer, wordt er door de brandweer ook voorlichting gegeven over veiligheid in huis en hoe het risico op brand zo klein mogelijk te maken.

BrandweerExperience_Part2_Advert V02-01.jpg

Volg onze Facebookpagina  om op de hoogte te blijven van open dag in onze regio.

Nieuws