Op zoek naar verpleegkundig centralisten

De meldkamer regelt en coördineert 24 uur per dag de (spoedeisende) hulpverlening in de regio; het is hét punt waar alle meldingen binnenkomen. In de meldkamer werken de meldkamers ambulancezorg, politie en brandweer gezamenlijk aan een snelle en efficiënte hulpverlening aan de burger in nood. De meldkamer is sinds november 2019 gevestigd in Arnhem en heeft ruim 75 medewerkers.

Het team ambulance in de meldkamer is op dit moment op zoek naar nieuwe verpleegkundig centralisten. Dit betekent dat je een verpleegkundige opleiding niveau 4 of 5 hebt en BIG-geregistreerd. Daarnaast is het belangrijk dat je kalm, objectief en adequaat kunt communiceren in moeilijke situaties.

Past dit bij jou? Bekijk dan de vacature en solliciteer! Eerst wat meer informatie? Neem dan contact op om meer over de functie te horen of lees alvast hier verder

Om nu al meer te lezen over het werk van een verpleegkundig centralist, kun je ook het interview met onze collega Olaf van Oosterhout lezen. Of bekijk het filmpje dat gemaakt is door AZN.

banner 2 meldkamervacature.jpg

Nieuws