Brandweer Malden zoekt nieuwe brandweervrijwilligers!

Doordat er een klein team met brandweervrijwilligers is, kan de brandweer in Malden niet altijd uitrukken bij een brand of ongeval. Om de veiligheid in je omgeving te garanderen, is Post Malden dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb jij zin in een spannende nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de aanvulling op hun team!

Wat kun je verwachten?

Als je vrijwilliger bent bij het korps, dan bieden we je de mogelijkheid om naast je eventuele eigen baan een professionele, afwisselende en uitdagende carrière bij de Brandweer Gelderland-Zuid op te bouwen. Je volgt een opleiding die ongeveer twee jaar duurt, waarbij je een avond in de week besteedt aan het volgen van de (praktijk)lessen. Daarnaast oefen je iedere maandagavond samen met je collega’s van Post Malden. Je ontvangt een vergoeding voor de uren die je besteedt aan het oefenen, opleiden en uitrukken.

Bovenal doe je natuurlijk belangrijk werk, waarbij je geconfronteerd wordt met de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals het blussen van branden, het assisteren bij stormschade, het bevrijden van slachtoffers bij ongevallen of bij het optreden bij incidenten met gevaarlijke stoffen. 

Lees hier verder voor de volledige vacature.

Brandweervrijwilliger worden bij een andere post in onze regio?

Bekijk hier welke posten er nieuwe vrijwilligers zoeken.

Nieuws